MENU

Bingo

Dit jaar staat onze interactieve Kersenfeestbingo in het teken van het populaire thema: Après-ski! Op dinsdagavond is het tijd om je lederhose en dirndl uit de kast te halen, je skibril op te zetten en je snowboots en wanten tevoorschijn te halen. Alleen met de juiste outfit maak je kans op fantastische bonusprijzen tijdens onze après-ski bingo-avond.

Stap de tent binnen en waan je meteen in een après-ski paradijs door de vrolijke klanken van de allerleukste après-ski muziek. Proost op het goede leven en laat de muziek je meenemen naar de besneeuwde bergen van Oostenrijk. Bekende hits zoals Anton aus Tirol, Mama Lauda en Hey! Wir woll’n die Eisbären sehen ontbreken zeker niet. Zorg dat je stembanden gesmeerd zijn, want we gaan die avond helemaal los!

Waar koop ik bingo kaarten?

De verkoop voor de bingokaarten start dinsdag 2 juli om 20.00 uur. De eerste ronde van de bingo start op diezelfde avond om 20.30 uur. Het is belangrijk om op tijd aanwezig te zijn in verband met de verkoop van de bingokaarten, zodat we op tijd kunnen starten. De bingokaarten kosten € 1,- per stuk, maar het is ook mogelijk om 6 kaarten te kopen voor € 5,-.

Het wordt een gezellige avond vol spanning en prijzen voor jong en oud. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het zover is. Tschüß, Bis dann!

Tickets voor de Kersenbingo zijn verkrijgbaar in de tent.

Bekijk hier de foto's van vorig jaar