MENU

Prijzen

Ieder jaar reiken we tijdens het Kersenfeest de Zilveren Ratel uit: een prijs voor een Drielse organisatie of persoon die zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor mens, dier of natuur. In ons dorp of daarbuiten. Diverse Drielenaren hebben de Zilveren ratel zelf al eens in ontvangst genomen, maar de prijs is ook een aantal keer opgedragen aan iemand die in het verleden veel voor ons dorp heeft betekend.

Maar wat is dat dan … een ratel?
Voor de jongere lezers onder ons: een ratel is een (muziek)instrument dat lawaai maakt als je deze ronddraait. Oftewel: we maken graag een beetje kabaal voor Drielenaren die (belangeloos) iets voor een ander doen. Zij maken ons dorp en de wereld een stukje mooier!

Wie zet jij graag in het zonnetje?
Ken jij zo’n topper die een plek in de spotlights verdient? Nomineer hem of haar en misschien gaat diegene straks naar huis met de Zilveren Ratel! Stuur een mail naar: info@kersenfeestdriel.nl.

Vermeld in je bericht welke dorpsgenoot jij nomineert en waarom; een groep nomineren kan ook. Geef ook het adres en telefoonnummer van de genomineerde(n) door, zodat de organisatie deze kan uitnodigen voor de prijsuitreiking.

Feestelijke bekendmaking: zaterdag 6 juli
Op zaterdag 6 juli om 16.00 uur is het zover: dan maken we de winnaar van de Zilveren Ratel bekend in de feesttent. Kom je kijken? We reiken dan ook de prijzen uit voor de Sportman, de Sportvrouw, het Sporttalent én de Sportploeg van het Jaar. Ook hiervoor kun jij je nominatie mailen naar: info@kersenfeestdriel.nl.

Let op: mail je nominatie voor de Zilveren Ratel of de sportprijzen uiterlijk zondag 16 juni!

Bekijk hier de foto's van vorig jaar