MENU

Wielerronde - Geannuleerd

Helaas heeft WTC de Betuwe moeten besluiten dat de wielerronde dit jaar niet door kan gaan vanwege te weinig aanmeldingen. We begrijpen dat dit een teleurstelling is voor velen die zich erop hadden verheugd.

FUNKLASSE

Voor de regionale fanatieke toerfietser (m of v) die wil kennismaken met de wedstrijdsport. Uitsluitend deelname met startlicentie. Inschrijven kan via www.knwu.nl. Geen startlicentie? Vraag een dag-startlicentie aan. Op de dag zelf is inschrijven ook nog mogelijk, maar maak het jezelf en ons makkelijk en kies voor de voorinschrijving. Een helm is verplicht.

Minimale leeftijd: 15 jaar

SPORTKLASSE

Uiteraard staat dit jaar weer de klassieke ‘Sportklasse’ wedstrijd op het programma. “Het leuke aan deze categorie is, dat naast doorgewinterde sportklasse-renners, ook atleten aan de start verschijnen die net zijn begonnen met competitief wielrennen”, vertelt Werner Smeenk van het organisatiecomité.

Deelnemen kan alleen met een KNWU-licentie. Inschrijven? Ga naar: www.knwu.nl

AMATEURS | ELITE | BELOFTEN

Dit is de hoogste onbetaalde klasse in het wielrennen. De wedstrijden zijn langer en doordat de beste renners in deze klasse rijden, is het niveau uitdagend. Doe jij ook mee?

Deelnemen kan alleen met een KNWU-licentie. Inschrijven? Ga naar: www.knwu.nl

Minimale leeftijd: 17 jaar

Bekijk hier de foto's van vorig jaar