MENU

Kindermiddag

Alle dagen feest!

Dankzij het daverende succes van vorig jaar, hebben wij speciaal voor onze jonge feestgangers (2 t/m 12 jaar) ook dit jaar weer iets bijzonders in petto!

Kom je ook kijken op zaterdag 6 juli? Het belooft een middag vol plezier en avontuur te worden met een interactieve muziekvoorstelling van niemand minder dan Tijl Damen!

De voorstellingen van Tijl Damen zijn altijd een feest, maar tijdens deze voorstelling doet hij er nog een schepje bovenop. Niets is leuker dan samen een feestje vieren, en dat doet Tijl maar al te graag.

Natuurlijk gaan we uit volle borst liedjes zingen, worden in stijgend tempo allerlei feestversieringen uitgebeeld, geeft Tijl een kleine masterclass gebakjes eten en maken we kennis met Koning Horlepiep de Derde die al zijn hele leven op zoek is naar de aller raarste dans. Het is een energieke voorstelling vol aanstekelijke liedjes, grappige acts en veel interactie.

Dus, ben jij klaar om mee te zingen, dansen, springen en nog veel meer? Mis deze geweldige kans niet en kom samen met je vrienden naar de tent op zaterdagmiddag om 14.00 uur.

De voorstelling is helemaal gratis! Maar dat betekent ook dat het snel druk kan worden. Dus, zorg ervoor dat je op tijd bent om een mooi plekje te bemachtigen. Want deze voorstelling wil je zeker niet missen.