MENU

Volleybaltoernooi

Op zaterdag 6 juli staat het jaarlijkse grasvolleybaltoernooi weer op het programma! Dit populaire evenement, georganiseerd in samenwerking met volleybalvereniging Toesj, is een echte Kersenfeesttraditie geworden waar zowel deelnemers als toeschouwers elk jaar weer naar uitkijken. Naast de sportieve uitdaging staat het grasvolleybaltoernooi bekend als een gezellig evenement, waarbij zowel deelnemers als toeschouwers samen genieten van de zomerse sfeer.

Het toernooi vindt plaats van 12.00 tot 16.00 uur. Zorg dat je op tijd bent om je team warm te spelen. De feesttent aan de Patrijsstraat zal gedurende de dag geopend zijn. Daarnaast is er de gezellige Drielse Kersenmarkt en is de kermis open, dus er is genoeg te beleven voor de toeschouwers tussen de wedstrijden door.

Pak je sportschoenen, kniebeschermers en zonnebrandcrème bij elkaar en maak je klaar voor een sportieve en gezellige middag tijdens het grasvolleybaltoernooi! Vergeet niet om je supporters mee te nemen en we zien je graag op zaterdag 6 juli!

Deelname is gratis en inschrijven kan tot en met woensdag 3 juli.

Inschrijfformulier

Bekijk hier de foto's van vorig jaar