MENU

Dorpsquiz

De jaarlijkse Drielse Dorpsquiz staat weer voor de deur. Dat betekent dat het tijd is om je kennis en vaardigheden op de proef te stellen. De Drielse Dorpsquiz staat garant voor een avond vol gezelligheid, uitdagingen en natuurlijk een flinke dosis competitie. Ben jij er klaar voor om samen met je vrienden, familie of buren de strijd aan te gaan en te laten zien wat jullie in huis hebben?

De vragen en opdrachten zijn divers en uitdagend: van algemene kennis en diepgaande vragen tot creatieve opdrachten en alles daartussenin. Het is dé perfecte gelegenheid om te laten zien hoe goed jullie als team kunnen samenwerken en hoeveel jullie eigenlijk weten over jullie eigen dorp.

Meedoen? Dat kan!

Verzamel team van enthousiaste deelnemers (minimaal 6 en maximaal 10 personen) en schrijf je in. Wie weet gaan jullie er wel vandoor met de felbegeerde titel van Dorpsquiz-kampioen!

Inschrijfformulier

Dit is het inschrijfformulier voor de Drielse Dorpsquiz. Vorig jaar was het weer ouderwets gezellig! Trommel je team op en schrijf je in, dit beloofd weer een fantastische avond te worden.

We spelen de Drielse Dorpsquiz op maandag 1 juli 2024 17.00 – 23.00 uur en op donderdag 4 juli 2024 vanaf 20.00 uur spelen we de finale in de tent. Dus kom naar de tent voor bonusvragen, heel veel lol en natuurlijk de bekendmaking van de winnaar.

LET OP:
– Inschrijfkosten per team zijn €15,- graag bij het ophalen van de quiz betalen in de tent